EducacióNotícies

L’Ajuntament de Lloret organitza el projecte Rossinyol per tretzè any consecutiu

L’Ajuntament de Lloret de Mar torna a acollir enguany el projecte Rossinyol; una iniciativa que neix amb la voluntat de fomentar el diàleg i intercanvi d’experiències entre estudiants universitaris i alumnat nouvingut dels centres educatius.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, explica que “Arribem a aquesta tretzena edició de nou amb l’objectiu d’afavorir la integració social i cultural i fomentar l’ús del català com a llengua vehicular en els alumnes que participen en aquest projecte” i ha afegit que “En aquesta edició comptarem amb 19 mentories socioeducatives”.

Aquest augment de parelles es possible des del curs passat gràcies a la dotació econòmica provinent del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE) del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’Escola Pere Torrent, l’Escola Pompeu Fabra, l’Institut-Escola Lloret de Mar, l’Institut Rocagrossa i Institut Ramon Coll i Rodés són els centres que formen part d’aquest projecte educatiu.

La presentació del projecte es va realitzar el passat divendres 25 de novembre a la Biblioteca municipal. A l’acte van assistir els mentors, els mentorats i les seves famílies, representants dels centres educatius participants, tècnics de la secció d’Educació de l’Ajuntament i de la Universitat de Girona i el regidor d’Educació el Sr. Albert Ferrández.

Els mentors que participen en aquest projecte són estudiants universitaris de la UdG, provinents de Lloret de Mar i rodalies, que realitzen un acompanyament periòdic a aquests alumnes, s’inicia al novembre i fins al mes de maig, per tal de donar a conèixer indrets de la vila i integrar-los així en el municipi, creant un sentiment d’arrelament al seu poble i afavorint la pràctica de la llengua catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button