Notícies

L’Ajuntament de Lloret obre una línia de subvencions per la neteja de façanes privades 

El consistori també està treballant per posar a disposició una paret pública per formar a joves en la tècnica del graffiti

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha obert una línia de subvencions per ajudar als propietaris d’immobles a netejar les seves façanes de pintades i graffitis.

Les persones interessades poden sol·licitar aquesta ajuda de forma telemàtica a través del tràmit de “sol·licitud de neteja de façanes” de la plana web municipal

Un cop aprovada la instància l’ajuntament procedirà a la neteja de la pintada. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que “aquesta línia de subvencions forma part del projecte d’embelliment del nostre municipi”.

Per altra banda l’Ajuntament de Lloret també està treballant per tancar un acord amb el grafiter lloretenc Odie i posar a disposició dels joves que es volen iniciar en la tècnica del grafitti una paret pública on poder practicar la tècnica.

2 Comentaris

  1. A aquests gossos que es dediquen a marcar i embrutar parets, el que s’ha de fer és enganxar-los i fer-l’ós pagar de la seva butxaca la neteixa de les ratllades que fan a casa dels demés.
    Menys bonisme i més càstig. Si volen pintar que ho facin a casa seva i si volen aprendre a pintar que vagin a l’Escola de Belles arts, no cal que l’Ajuntament els hi dongui classes de grafitis, això és una presa de pèl per els els ciutadans d’aquest poble.

  2. Lloret de Mar està ple de signatures vandàliques, principalment en portes de garatge o subministraments, potser els que ho fan són coneixedors que l’Ajuntament de Lloret no subvenciona aquest tipus de neteja, ja que segons el seu parer, no fa al poble més lleig i no cal donar solució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button