El PobleNotícies

Discoteques i bars musicals de Lloret pagaran 76.000€ a una desena d’auxiliars per millorar la convivència a la zona d’oci nocturn

Avui dimecres, 12 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Lloret, s’ha signat un important conveni entre el consistori i una vintena de discoteques i bars musicals de la població que pagaran una desena d’auxiliars per millorar la convivència a la zona d’oci nocturn aquest estiu. Aquest acord té com a objectiu principal la contractació de personal auxiliar de servei d’oci nocturn per garantir el compliment de l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana i la venda ambulant al municipi.

Les empreses d’oci nocturn participants són St. Trop, Londoner, Moby’s, Tropics, La Masia, Privé, Wild, Gala, Moef Ga Ga, Sassy, Bumper’s, Gotham, Queen Vic, Amazonia, Rockefellers, Revolution, Alcatraz i Latino.

El conveni, signat amb la participació dels establiments d’oci nocturn, estipula que les empreses implicades assumiran el cost econòmic d’aquest servei, que ascendeix a un total de 75.970 euros. Malgrat que els diners els posin els establiments, la contractació es farà a través de l’Ajuntament de Lloret, que és qui té les competències de la via pública. Aquest servei es desplegarà des de mitjans de juliol fins al 30 d’agost a l’Avinguda Just Marlès i als carrers adjacents, com el Carrer Josep de Togores, Carrer Ponent, Carrer Santa Cristina, Plaça Santa Cristina, Baix de la Riera-Tarradellas i Plaça del Carme.

Amb aquest acord, l’Ajuntament de Lloret busca reforçar la seguretat i millorar la convivència ciutadana durant els mesos d’estiu, una època de gran afluència turística. El personal auxiliar de servei d’oci nocturn tindrà la tasca de vetllar pel bon comportament dels visitants i residents, així com d’assegurar que es respectin les normatives establertes per a una convivència harmoniosa.

Aquest conveni representa un pas significatiu en la col·laboració entre el sector públic i privat per fer de Lloret un espai més segur i agradable per a tothom.

Aquest serveis es coordinaran amb la Policia Local a través d’un coordinador i també mitjançant la incorporació de noves eines tecnològiques com les noves càmeres de videovigilància del centre històric.

L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, explica que “Una bona convivència passa indiscutiblement per la cogovernança i per establir compromisos publico-privats que vagin en aquesta línia. Des de l’Ajuntament continuarem treballant per fomentar aquest civisme que és imprescindible per la qualitat de vida de la nostra ciutadania i visitants i serem contundents davant dels incompliments”.

2 Comentaris

  1. Vigilantes haciendo el trabajo de la Policia ? Eso es legal ? Juraria que eso es ilegal….. Pues si que pinta mal el verano para el ocio nocturno…. Es lo que tiene que unos ineptos gobiernen Lloret.

  2. Un parche mas al problema que vive Lloret con su turismo de borrachera.
    Y como dice el primer comentario, es pasarle el problema de la policia a estos pobres trabajadores que no saben donde se meten, que se preparen para lidiar con lo peor de lo peor….espero que no les acaben agrediendo en cualquier callejon la tipica montonera de guiris descontrolados…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button