El PobleNotícies

L’Ajuntament de Lloret aprova la contractació del projecte i l’obra de la Residència de la Gent Gran

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat per unanimitat ahir divendres en un Ple Extraordinari la redacció del projecte bàsic i executiu i l’obra de la nova Residencia de la Gent i Centre d’Atenció Diürna de Lloret de Mar. Prèviament, amb data 24 de maig l’Ajuntament va acordar, també en un Ple extraordinari, adjudicar la concertació d’una operació de préstec per al finançament de la construcció d’una residència de la Gent Gran i Centre d’Atenció Diürna a Lloret de Mar per un import total de 6.609.423,64 €, a Caixabank S.A.

Aquest préstec va ser signat el passat 6 de juny. L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, explica que “Avui és un dia important per Lloret. Amb aquest Ple d’avui,  aprovem la redacció i construcció de la Residència de la Gent Gran i el Centre d’Atenció Diürna i per tant avancem un pas més a que sigui una realitat”. El pressupost base de licitació màxim és de 12.291.790,10€, Iva Inclòs. Aquest pressupost base és el sumatori del pressupost net 11.138.912,87€, sense IVA, més l’import de l’IVA 1.152.877,23€.

Les obres s’hauran d’executar en el termini màxim de 26 mesos, a comptar des de la formalització del contracte, dels quals hi haurà 2 mesos pel lliurament del projecte bàsic; 6 mesos per l’entrega del projecte executiu i el projecte de llicència ambiental i l’estudi de seguretat i salut i 20 mesos per l’execució de les obres. 

La nova residència i centre de dia per a gent gran està previst a l’avinguda de Josep Pla i Casadevall al parc de Can Buc, al barri del Rieral, i té una superfície de 10.000 metres quadrats. Tindrà unes 136 places de Residència per la Gent Gran i 20 places de Centre de Dia el pressupost estimat és de 12’5 milions d’euros.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button