La GentNotícies

L’Ajuntament “capa” a La Plataforma per la Pau de Lloret amb les seves activitats per a la Capital de la Cultura Catalana

La Plataforma per la Pau Lloret treballa des de fà anys per construir un poble i un món en pau i justícia, promovent la Cultura de la Pau i la Noviolència, per garantir que els drets humans, el respecte, la dignitat i la justícia es compleixin per igual per a totes les persones.

Des de la Plataforma, cada dijous des del començament del conflicte entre Ucraïna i Rússia fa un acte a la plaça de la vila de Lloret per commemorar de forma pacífica aquest conflicte i tots els que hi ha en actiu a tot el món, per tal de poder manifestar-se i expressar-se contra tota guerra i demanar pau al món.

Aquest grup de persones que lluiten per la pau, una plataforma privada, sense ànim de lucre i desvinculada de l’Ajuntament de Lloret, han vist l’esquena del consistori davant les propostes que han presentat per al programa d’enguany per a Lloret i la seva capitalitat de la cultura  catalana.

Compartim el Comunicat de Premsa que La Plataforma per la Pau Lloret ens fa arribar:

La Plataforma per la Pau Lloret no formarà part de les activitats relacionades amb l’any de la “Capital de la Cultura Catalana” de Lloret de Mar, davant el silenci administratiu de la proposta, inicialment acceptada, d’organitzar  una trobada amb els alcaldes que formen part de la “Xarxa d’alcaldes i alcaldesses per la Pau de Catalunya”, de la que forma part l’alcalde de Lloret de Mar.

Després de diferents correus demanant informació a l’alcalde de Lloret, no hi ha hagut resposta. Conseqüentment la trobada que volíem fer no serà possible donat que les altres entitats, en pro de la pau, tenen un calendari programat durant l’any i no ho han pogut incloure a l’agenda de la “Xarxa d’alcaldes i alcaldesses  per la Pau de Catalunya” que treballa per a la promoció de la cultura de la pau per fer dels nostres pobles i ciutat espais de llibertat, convivència i cohesió social.

La Plataforma per la Pau seguirà amb les seves activitats previstes per aquest any, inclosa la del “Dia internacional per la Pau” en el que hi celebrem el “Pícnic al Jardí de la Pau” entre d’altres actes. 

“Es una pena no tenir el suport de l’ajuntament amb les seves propostes per a aquest acte especial, però podeu 👉🏻seguir-los i sabreu de les seves activitats encara que no formin part d’aquesta CCC… només apta per a alguns elegits”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button