La GentNotícies

L’actor lloretenc, Nanu Ferrari, presenta “Rocko Moko” al Girona Film Festival; la segona part del curt que va crear fa 30 anys

El nou curtmetratge de l’actor lloretenc i internacional Nanu Ferrari s’ha estrenat recentment al festival de curts de Girona, el Girona Film Festival, un curtmetratge de 6 minuts. El curt de la productora Everything Entertrainment i el director Guillermo Areizaga ha arrasat, amb èxit rotund al Festival.

El protagonista, Nanu Ferrari, ens explica una mica la història d’aquesta producció:

“Fa trenta anys es va fer un curt de poc menys de 30 minuts, a Califòrnia: “Rocko Moko, al que las peleas le duran poco“. Era la història d’un boxejador fracassat que mai va guanyar cap combat i es guanyava la vida a la platja de Venice deixant-se donar cops de punys per la cara per un dòlar. És un curtmetratge que va guanyar diversos premis aleshores”.

Nanu, i ara, aquest que s’ha presentat a Girona, que a més és un curt molt més curt, és la segona part?

Efectivament. Ara, la segona part d’aquest curt, que dura 6 minuts; Rocko Moko, “El ojo del tiempo” demostra com, trenta anys després de no rendir-se i perseverar en la vida, i en aquest cas amb l’esport, i concretament la boxa, Rocko ha pogut fer el combat que ell somiava amb un boxejador professional a Las Vegas. És un curt amb molt missatge, sobretot d’esperança i perseverança.

Rocko Moko, “El ojo del tiempo”

En Nanu Ferrari ens aconsella veure el curt per entendre la importància de perseguir els somnis sense defallir. També ens informa (tot rient) que d’aquí a trenta anys rodarà la tercera part de la història del Rocko. Nanu Ferrari no para de fer coses, un artista amb molts projectes i sobretot, molta perseverança.

GIRONA FILM FESTIVAL:

Les pel·lícules que es projecten les inscriuen els seus creadors, que provenen de més de 130 països. Des del 1989, és un festival de cinema presencial dedicat al talent. L’esdeveniment està dirigit a professionals, artistes i estudiants del sector cinematogràfic on competeixen totes les cinematografies del món.

“És el festival més antic de Catalunya després de Sitges i un dels cent millors del món”

Un festival dirigit a tot tipus de públic; nens, joves i totes les edats amb temàtiques d’integració, igualtat, discapacitat, sostenibilitat, memòria històrica i tot el que es destil·li en la llibertat del talent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button