Notícies

L’actor lloretenc Joan Romà Ortiz dona vida al rei Gaspar a l’anunci de LIDL

El tot terreny, actor i director Joan Romà Ortiz irradia energia i dedicació a la cultura, destacant com un referent versàtil a l’escena artística local i vinculat profundament amb la Capital de la Cultura Catalana d’aquest any a la seva població: Lloret de Mar. Ortiz desplega el seu talent també com a mestre al teatre de Lloret i lidera l’aula de teatre municipal, dedicada a nens i adolescents de totes les edats.

Amb una carrera rica en experiències, Ortiz ha participat en innombrables obres de teatre i sèries, a més de tenir alguns papers en produccions cinematogràfiques i comercials per a la petita pantalla, com el que presentem avui: un modern rei d’Orient (Gaspar) en un comercial de la multinacional alimentària Lidl estrenat fa uns dies i que es pot veure a tot el país:

Anunci Nadal 2023 (Joan Romà Ortiz & Lidl)

Recentment, a Lloret de Mar, ha encarnar l’artista Sorolla en unes jornades especials dedicades al pintor, ha personificat l’escriptor nord-americà Hemingway en esdeveniments relacionats amb el Daiquiri. I anys enrere la seva versatilitat artística s’ha manifestat en rols que van des d’Emilio Arrieta a l’obra ‘Marina, Camprodon i Arrieta’ fins a Nicolau Font.

Joan Romà Ortiz, un veritable exponent de l’escena cultural local, continua deixant la seva empremta com a actor i director, inspirant generacions a Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button