CulturaNotícies

L’actor Alec Utgoff d’Stranger Things i resident a Lloret, organitza la ‘I Convenció del Comic’ a la vila

El 14 i 15 d’octubre Lloret de Mar acollirà la primera edició del Comic Con Costa Brava, una convenció temàtica amb actors i actrius, cosplayers i empreses de tecnologia i  marxandatge relacionades amb les sèries de Game of Thrones, Hobbit, Stranger Things i Stars Wars.

Comin Con Costa Brava es celebrarà a l’auditori del Gran Casino Costa Brava i les entrades es poden adquirir online a 👉🏻https://comicconcostabrava.com/ amb un preu entrada d’adult de 14’95 € i d’infant (fins a 14 anys) de 10 €. L’impulsor i organitzador d’aquest esdeveniment és Alec Utgoff, actor britànic d’origen ucranià reconegut pel seu paper com a Alec a Stranger Things i que viu a Lloret de Mar.

Alec Utgoff explica que “La Costa Brava i Lloret de Mar tenen un llarga tradició amb el món del cinema i les produccions audiovisuals i la convenció Comic Con Costa Brava oferirà aquest espai d’entreteniment on els fans podran compartir experiències i aficions amb els seus ídols”. Per a aquesta primera edició ja han confirmat actors i actrius com Tom Wlaschiha, Jaqen H’ghar en la serie Game of Thrones i comissari Sebastian Berger de la sèrie Crossing Lines; l’actor Bernard Hill que interpreta Lord Terrence Tymber a Games of Thrones; Julian Wyatt Glover conegut pel seu paper com Walter Donovan a “Indiana Jones i la última creuada”, la seva interpretació de general Veers a Star Wars V “El Imperio Contraataca i per la seva interpretació com Gran Maestre Pycelle a Game of Thrones; l’actriu Cara Buono, Karen Wheeler a la sèrie Stranger Things, o l’actor Sylvester McCoy que va interpretar el mag Radagast a Hobbit.

A banda de la possibilitat d’interactuar i tenir la signatura dels actors i actrius de les sèries hi haurà un concurs de cosplayers, estands amb marxandatge de les sèries i videojocs. La primera edició del Comic Con Costa Brava preveu atreure uns 3.000 visitants durant tot el cap de setmana.

Justament aquest estiu des de l’Ajuntament de Lloret i Lloret Turisme s’ha organitzat “The Gardens of the Dragon” la primera visita temàtica sobre el rodatge de “House of the Dragon” als jardins de Santa Clotilde i que va comptar amb la presència de cosplayers de la sèrie. La visita es va duu a terme els mesos de juliol i agost en català i castellà i ha tingut totes les entrades exhaurides.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button