La GentNotícies

L’AAVV de Fenals i Santa Clotilde dóna part del seu pressupost perquè els joves més necessitats puguin gaudir del viatge de final de curs

Moments difícils, sens dubte, per a moltes famílies del municipi.  La crisi de la pandèmia ha tocat de ple al ser un poble turístic i aquest sector, tractar-se del més castigat sens dubte.

També és cert que la flama de la solidaritat en una gran part de la població s’ha anat fent cada vegada més gran i donar calor a aquestes famílies necessitades és l’objectiu per a molts.

És el cas de la generosa Associació de Veïns i Veïnes (AAVV) de Fenals i Santa Clotilde, que aquest dissabte va donar part del seu pressupost, als alumnes més necessitats de 4t de la ESO de l’Institut Escola de Fenals, perquè puguin gaudir del viatge de final de curs que realitzaran aquesta primavera.

Amb aquesta acció l’AAVV de Fenals i Santa Clotilde demostra novament que la unió fa la força i la solidaritat encara existeix tal com manifesten a la Gaceta “Que cap alumne es quedi sense aquest viatge, que marcarà part de la seva vida, en aquests temps que patim, la nostra joventut s’ho mereix”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button