CulturaNotícies

La tramuntana fa caure una ala del ja malmès monument de l’Àngel

El monument de l’Angel fou inaugurat l’any 1904 es troba actualment en un estat de deterioració avançat, manifestat per la degradació de les seves ales, la manca d’atenció i manteniment ha afectat aquest monument al llarg del temps, amb signes evidents de descomposició com peces metàl·liques i forats visibles. Malgrat ser part del patrimoni cultural de Lloret de Mar i formar part del catàleg de béns a protegir, el monument ha estat víctima d’un abandonament notable.

La crida d’alerta a les xarxes socials destaca la importància d’actuar amb urgència per evitar una pèrdua irreversible de l’Angel com a obra artística i símbol cultural. Salvador Palaudelmas fa notar la seva impotència i indignació davant de la situació i es demana una intervenció immediata per preservar aquesta peça única. En conjunt, l’Angel, en el seu actual estat de deixadesa, representa una crida a la consciència i a la responsabilitat per a la seva restauració i protecció.

Aquest fet que recalquem avui de què una de les ales hagi caigut és molt significatiu que s’hagi produït casualment en l’any en què Lloret de Mar és la Capital de la Cultura Catalana, posant molts dubtes sobre la seva preservació i sense voler buscar culpables, el que es demana és l’entesa amb totes les parts interessades en què aquest monument sigui restaurat com es mereix.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button