NotíciesPolítica

La remodelació dels passejos marítims de Lloret i Fenals, prioritat de Tots per Lloret en matèria d’urbanisme

En el programa de Tots per Lloret en matèria d’Urbanisme, Mobilitat i Espais Públics destaca la ferma voluntat de remodelar els passejos marítims de Lloret i de Fenals. Des del partit entenen que ha arribat el moment de posar-los al dia estèticament per fer-los encara més còmodes i agradables als vianants.

En aquest sentit, manifesten “treballarem en l’impuls de projectes –com el “4 estacions”- que afavoreixin l’embelliment, la pacificació i l’amabilitat d’aquests eixos econòmics. L’embelliment urbà i la millora de l’urbanisme comercial són elements essencials per als eixos cívics de Lloret”.

Al seu comunicat afegeixen: “Impulsarem la construcció de nous aparcaments a les zones de Can Lloranes i Canyelles i consolidarem el model d’estacionaments dissuasius. També ampliarem les places d’estacionament, establint zones d’aparcament en bateria, en les zones on ara hi ha estacionament en línia, i ampliarem i connectarem els carrils bici del municipi”.

Deixan clar també que volen situar aparca-bicicletes i d’altres vehicles de mobilitat personal segurs en els equipaments municipals, tant de les escoles com dels aparcaments municipals.

Tal com marquen al seu programa volen instal·lar un sistema d’informació als aparcaments públics municipals per facilitar la informació sobre les places d’aparcaments disponibles i implementar pàrquings intel·ligents, per gestionar millor els espais lliures dels aparcaments públics. A més, es veuran en temps real els espais lliures de totes les zones d’aparcament municipal, per optimitzar el trajecte per trobar estacionament.

A banda d’aquests dos primers blocs de mesures, el programa conté molts altres aspectes com l’execució de la revisió del POUM, per contribuir a la diversificació econòmica i a la millora de la competitivitat del municipi, així com a la millora de la qualitat hotelera, amb l’establiment de nous usos per a la millora de determinats serveis.

Aseguren que “No renunciarem a la Ronda de la Costa Brava Sud fins que sigui una realitat, per millorar la mobilitat de les avingudes Vila de Blanes i Vila de Tossa, Just Marlès i Pau Casals, així com del passeig marítim de Lloret de Mar”.

No obliden al programa el servei de transport urbà municipal, per optimitzar l’ocupació de les línies actuals, i plantejen un servei més flexible, amb transport sota demanda, millorant el transport interurbà, facilitant l’execució del projecte BRCAT, amb un carril exclusiu per a la línia de transport públic entre l’estació de bus de Lloret i l’estació de tren de Blanes, així com l’execució d’un carril bici que unirà les dues poblacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button