La GentNotícies

Ets de la Quinta del ‘73 i estàs vinculat amb Lloret? Llavors, això t’interessa…

Un grup d’amigues que van estudiar al col·legi Immaculada Concepció de Lloret de Mar han organitzat un sopar per tots els que compleixen enguany 50 anys, és a dir, gent de la generació del 73.

El sopar se celebrarà al Gran Casino Costa Brava de Lloret de Mar, el dissabte 3 de juny a partir de les 21h. Cal destacar que encara que les organitzadores hagin estudiat a les monges de Lloret, el sopar és obert a tothom de la generació 73, inclòs estiuejants, amics que venien de Barcelona, per exemple, o si has arribat a la població anys després.

Qui vulgui participar a l’acte cal que confirmi assistència i fer la reserva màxim la primera setmana d’abril per assegurar la seva plaça al sopar on només hi han 100 disponibles. El preu del menú és de 45 euros (aperitius amb còctel, assortiment d’entrants, plat principal a escollir entre carn o peix, postres, cafè i licors. La venda de tiquets es duu a terme a: Flors Rabassa (C/ Repartidor Sant Isidre 11, prop de la Plaça París) i Bolsos Aris (C/Torrentó 12) tots dos a Lloret. Compartim el Menú:

Menú 3 de juny “La Quinta del ‘73”

La finalitat d’aquest sopar és fer una bonica trobada per recordar els bons moments d’infantesa i adolescència i poder seguir en contacte amb molta gent que amb el temps s’ha anat perdent el contacte.

Ho han fet obert a tothom d’aquesta generació perquè encara que no fossin nascuts o residents de Lloret, també formen part dels records i són una part important en la vida de la gent de Lloret.

“Qualsevol persona d’aquesta generació vinculada amb alumnes de Lloret pot venir a passar una bona estona”.

Organitzadors/es

Curiositats d’aquesta generació en general:

Es diu que les persones que han nascut aproximadament entre els anys 1966 i 1980 pertanyent a la “Generació X. Per fer una mica de memòria cal destacar que van ser anys marcats per la fi del franquisme i el procés de la Transició espanyola, iniciada el 1975. També s’anomena la Generació E.G.B. pel nom que rebien els cursos escolars en aquell moment.

Aquesta generació va ser la primera a conèixer els videojocs i jugar amb ells. Saben perfectament que son el Tetris o els Comecocos. Són autèntics “Colons Digitals”, la primera generació “gamer”. Els joves que va estudiar a l’EGB, miraven “La bola de cristall” a la televisió i van gaudir per primer cop de Top Gun als cinemes. Escoltaven la música de Mecano i sabien perfectament que era un “600”, o la “Ruta del Bakalao”. El boom tecnològic els va agafar de ben joves, el que va fer que digitalitzar les seves vides no tingui cap dificultat. S’acostuma a dir que és una generació d’èxit, com recordava aquell anunci de Renault de l’època: són JASP (joves, encara que sobradament preparats).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button