CulturaNotícies

La psicòloga de Lloret, Laura Betés, presenta “Noah Inhala y Exhala Magia”: una ajuda per gestionar les emocions dels infants

La psicòloga de Lloret, Laura Betés, acaba de publicar un conte infantil destinat a ajudar als més petits a gestionar emocions com la frustració i la ira. Aquest conte, titulat “Noah Inhala y Exhala Magia” escrit en castellà i properament disponible en català, és una eina excepcional per acompanyar als nens amb una visió amorosa, empàtica i respectuosa enfront de les emocions desagradables.

Amb ambientació a Noruega, el conte segueix les aventures de Noah, la protagonista principal, i altres éssers màgics. A través d’aquestes històries, els infants trobaran elements de màgia, consciència emocional i creativitat, connectant-se amb les vivències dels personatges.

Parlant amb Laura Betés, l’autora del conte, ens explica la seva elecció d’abordar l’emoció de la frustració: “Al llarg de la meva carrera he treballat molt amb infants i és l’emoció que pitjor gestionen, i m’ha semblat important fer aquest llibre que és el primer d’una col·lecció que anirà tractant totes les emocions.”

“La màgia” del llibre, segons Betés, consisteix en senzills exercicis de relaxació i respiració explicats a les pàgines del conte, destinats a ajudar els nens a superar aquesta situació emocional desagradable.

Quan li preguntem per què aquest mètode no s’ensenya a les escoles, Betés comenta: “A algunes sí que ja es comença a fer, per exemple, a l’escola dels meus fills es fa una hora de mindfulness des del darrer curs, però no és habitual a tot arreu. A les escoles es dóna molta importància a la part acadèmica i la part emocional es deixa de costat, sense pensar que és la part emocional la que ens acompanyarà tota la vida.”

Per aquells interessats en adquirir el llibre, a Lloret de Mar està disponible a l’Associació d’autisme “Pas a Pas” (C/Josep Pla i Casadevall nº44), al Centre de Psicologia “Punt d’Equilibri” (Avinguda de les Alegries nº24), o es pot contactar directament amb l’autora a través del seu Instagram: @laurabeteslopez.

Betés també planeja una presentació aviat a la llibreria Gallissa i a l’escola Cor de Maria de Blanes, encara que les dates exactes estan per confirmar.

Amb “Noah Inhala y  Exhala Màgia”, Betés ens convida a posar màgia a les nostres emocions i benestar, oferint una eina valuosa per al creixement emocional dels més petits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button