El PobleNotícies

La Policia Local de Lloret de Mar inicia una campanya de control de velocitat

La Policia Local de Lloret de Mar ha iniciat una campanya de control de velocitat dels vehicles que transiten per la localitat. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del calendari anual de campanyes coordinades amb el Servei Català de Trànsit. 

Amb una durada prevista de dilluns 11 i fins al diumenge 17 de març, aquesta campanya de seguretat viària té com a prioritat la reducció de la sinistralitat i la garantia de la seguretat tant dels conductors com dels vianants. Els punts de control s’han establert estratègicament a l’entrada i sortida del municipi, així com als accessos a les urbanitzacions i altres zones del nucli urbà on el risc d’accident és més alt, sobretot quan es supera el límit de velocitat permès. 

L’objectiu principal d’aquesta campanya és reduir la velocitat del trànsit dins de la localitat, millorant així la seguretat tant dels vianants com dels altres conductors. A més, es pretén conscienciar la població sobre els perills de la velocitat excessiva al volant i la importància de mantenir una velocitat segura, ja que l’excés de velocitat és una de les principals causes d’accidents de trànsit. 

La Policia Local també remarca que circular a una velocitat superior a la permesa no només augmenta el risc d’accidents, sinó que també agreuja les conseqüències d’aquests accidents en cas que es produeixin. Així doncs, es tracta d’una iniciativa encaminada a protegir la vida i la integritat de tots els usuaris de la via pública. A banda de la reducció de la sinistralitat, la reducció de la velocitat suposa una disminució de la contaminació al municipi per l’emissió de gasos contaminants i la disminució del soroll del trànsit rodat, la qual cosa afavorirà la qualitat de vida i la salut dels lloretencs i lloretenques. 

Aquesta mesura s’emmarca en l’esforç conjunt de les autoritats municipals i de la Policia Local per fomentar una conducció responsable i prevenir accidents de trànsit.

One Comment

  1. Totalment necessari . Esperem que també tinguin recursos per poder fer aquests controls a totes les urbanitzacions ,en especial Canyelles als mesos de primavera i estiu. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button