CulturaNotícies

“La poesia està de moda”: els joves de l’IE Lloret impulsen aquest gènere literari

El passat dimarts 25 d’abril, els i les alumnes de secundària de l’Institut Escola Lloret van celebrar la diada de Sant Jordi al teatre municipal, amb un projecte organitzat pel departament de llengües, que va començar un mes abans a les classes on l’alumnat, per grups, havia de triar un o diversos poemes d’autors coneguts de literatura catalana i castellana i interpretar-los a la seva manera.

Una jornada d’espectacle poètic celebrada al Teatre de Lloret de Mar, amb la poesia com a protagonista, amb representació de poemes de cada classe amb un grup fent difusió del seu llegat cultural de Lloret i de la cultura entorn a la Capitalitat de la Cultura Catalana amb seu a Lloret aquest 2023.

“Los nadies” d’Eduardo Galeano representada pel grup de la classe de 4A de l’IE Lloret va ser l’actuació guanyadora del recital.

A més van estrenar l’obra “La que se nos viene encima”, de l’alumnat d’Arts escèniques de 2n d’ESO i a tot seguit van disfrutar d’una Gimcana de Poesia i uns reptes literaris pel centre del nostre poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button