CulturaNotícies

La música disco dels 70/80 de Boney M fa ballar al públic del festival Som de Mar de Lloret.

Boney M. no sols és el grup de culte de la “Disco Music” dels anys 70 i 80, sinó també, el grup més llegendari de tota la cultura “Dance”. Molts dels assitents al seu concert del Jardins de Santa  Clotilde han ballat a les discoteques de  Lloret , anys enrere, les seves cançons. Avui ho han fet en un marc incomparable com son aquests jardins i amb totes les entrades venudes.

Creat originalment al 1976 a Alemanya pel compositor i productor Frank Farian, el quartet format per les cantants jamaicanes, Liz Mitchell i Marcia Barrett, la model Maizie Williams (nascuda a l’illa caribenya de Montserrat) i el DJ-ballarí-contorsionista antillà Bobby Farrell, van dominar gairebé en exclusiva les llistes d’èxit europees de finals dels 70 i principis dels 80, amb una successió d’èxits que encara, en els nostres dies, mantenen una inqüestionable vigència.

A més, Boney M. va ser el primer grup pop occidental que va actuar en directe a la llavors anomenada Unió Soviètica, sent també el primer grup europeu que va actuar a la Plaça Vermella de Moscou.

Gràcies a les xarxes socials, el fenomen Boney M. ha tornat a deixar empremta en les noves generacions amb Rasputín que, 44 anys després, torna a situar-se en primer pla de l’actualitat. L’èxit internacional de Boney M. confirma que les seves cançons formen part definitivament de la col·lecció de “clàssics de la pop music”. Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon, Daddy Cool, Sunny...han sonat com no podia ser d’altra manera, per a satisfacció del públic que ha omplert, una nit més, el Festival Som de Mar.

Els propers Concerts del Som de Mar: Divendres 26 d’agost: Joan Dausà i tencaran l’edició el Dissabte 27 d’agost: Els Pets

3 Comentaris

  1. Bona tarda
    Parleu de la història de Boney M, però el que no dieu és: les cadires estaven ta enganxades per ubicar tothom que no et podies ni moure. La gent teníem tantes ganes de ballar que sentats vam estar els dos primers minuts impossibilitant la vista de l’escenari sobretot a la gent gran.
    El concert en sí va durar només una hora i a partir d’aquí es van dedicar a omplir el temps amb xerrades interminables en anglès i tocada d’instruments.
    En resum, marc preciós però decepcionant actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button