CulturaNotícies

La música de Yoko Suzuki arriba al Teatre de Lloret

Continuant amb el ‘CICLE NITS DE PIANO A LLORET’, organitzat per l’Associació Amics de la Música de Lloret i per tercer divendres consecutiu, arriba aquesta setmana la pianista Yoko Susuki, amb el lema “AMB ESPERIT DE DONA”. Serà aquest Divendres 27 de maig a les 20:00h al Teatre de Lloret, amb un concert dedicat a l’Associació MontPhoto de Lloret, on la música la imatge i l’art seran els protagonistes.

Yoko Susuki, es una pianista i compositora nascuda a Tòquio, Japó. Graduada en Música Instrumental amb especialitat al piano (Universitat de Música de Musashino, Tòquio) i amb un títol Superior de Música de piano i Màster de Música Espanyola (Acadèmia Marshall, Barcelona).


En aquesta  jornada a Lloret, l’artista japonesa interpretarà obres de I. Albéniz, E. Granados, F. Mompou, M. Falla, C. Debussy i obres propies.

Podeu comprar l’entrada anticipada clickant aquest 👉🏻. I les entrades també es podran adquirir a partir de les 19h al Teatre de Lloret. Amb un preu de 10 € i 8€ en cas de ser jubilat o jubilada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button