ActivitatsNotícies

La Marxa de torxes dóna el tret de sortida als actes de la Diada de Catalunya a Lloret

El Consell Local per la República a Lloret de Mar, Assemblea i Òmnium organitzen la 10ena Marxa de Torxes; un acte que arriba avui diumenge 10 de setembre a la vigília de la Diada de Catalunya de demà dilluns 11 de setembre.

Tots els que vulguin participar en aquest recorregut per un lloc emblemàtic de Lloret amb la companyia d’una torxa i fer el recorregut amb els participants, han de recollir la torxa a partir de les 20:45h (avui diumenge 10 de setembre) a la Roca d’en Maig. L’Inici de la Marxa es donarà a les 21:00h des d’Es Gurugú (Sa Dona Marinera) fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament, amb hissada de l’Estelada i Lectura del Manifest.

I demà dilluns 11 de Setembre dia de la Diada:

⚪️Una tradició d’antany que continua amb força, és sens dubte, l’ofici que envolta l’encaix de boixets, on el grup de les Puntaires de Lloret celebra la seva 21a Trobada aquest dilluns 11 de setembre de 10h a 13h al Passeig Verdaguer de Lloret .

⚪️A la plaça de l’ajuntament el mateix dia, a les 11:45h, està previst l’acte institucional de la Diada amb la típica ofrena floral per part de diferents associacions, entitats i personalitats de Lloret, per plasmar la representació de la bandera de Catalunya amb una agradable composició floral; l’acte anirà acompanyat de música com la Coral Unió Lloretenca i els Amics de la Música, el cant dels Segadors serà un dels protagonistes. El matí el complementarà una representació de Castellers a la mateixa plaça de l’ajuntament.

5 Comments

  1. Vergonzoso que se habilite un lugar de todos para izar una bandera que ni es oficial ni representa a la mayoría de los ciudadanos.
    Con el PSC, todo sigue igual, los indepes se creen que el ‘cortijo’ es de ellos.

    1. Es una vergonya que es llencin diners de tots en aquestes polítiques partidistes.
      Qui vulgui una estelada que se la compri ell i la posi a cada seva. La via pública no és el “cortijo” de ningú.

    2. Hola Nyordo, vergonzoso que tu pais fusilase un presidente elegido demlcraticamente, vergonzoso que tu pais prohibiese el catalan, vergonzoso que tu pais multase por hablar catalan, vergonsozo que tu pais pegase a catalanes por votar, vergonzoso que tu pais hiciese un genocidio, vergonzoso que tu pais tenga un rei emerito acisado de evadir impuestos, vergonzoso que la educacion de tu pais cree energumenos como tu, salutacions i bona diada a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button