La GentNotícies

La lloretenca Ruth Seguel i el seu equip, participen en un esdeveniment de moda nupcial internacional pentinant més de 400 models

La Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) ha tancat les seves portes després de cinc jornades plenes d’emoció, amb la destacada presència de Ruth Seguel de Lloret de Mar, una reconeguda perruquera que ha treballat intensament durant tota aquesta setmana de la moda nupcial. Ruth, juntament amb el seu equip internacional de 20 persones, ha atès més de 400 models durant els quatre dies de l’esdeveniment, realitzant un total de vuit desfilades al dia i mantenint un horari exhaustiu de 7 del matí fins a les 21:30h.

Segons Ruth, aquesta experiència ha estat enriquidora i plena de fraternitat amb els seus companys de l’equip internacional de Kevin MURPHY. Malgrat les llargues hores de treball al backstage, Ruth es mostra satisfeta pel bon treball en equip realitzat.

L’organització de la BBFW ha destacat els bons indicadors obtinguts durant aquesta edició, anunciant ja les dates reservades per a la celebració de la pròxima edició el 2025. Amb més de 405 marques de moda nupcial procedents de 35 països, aquesta edició ha superat les expectatives, convertint-se en la més internacional de totes les celebrades fins ara. Amb un augment significatiu en el nombre de firmes expositoras i col·leccions presentades, la BBFW continua consolidant-se com a referent en el sector de la moda nupcial a nivell mundial.

Aquesta edició ha estat especialment destacada per la participació de Ruth Seguel i el seu equip, que han estat part fonamental de l’èxit de l’esdeveniment, pentinant i preparant més de 400 models per a les passarel·les. La Barcelona Bridal Fashion Week continua brillant com mai, i Ruth de Lloret ha deixat la seva empremta en aquesta edició històrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button