La GentNotícies

La lloretenca Mercè Herrera, assoleix el càrrec històric com a primera dona presidenta del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona

La lloretenca Mercè Herrera, ha estat escollida com a primera dona presidenta del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona des de la seva constitució l’any 1965. La Mercè va arribar a Lloret sent una jove apassionada a les assegurances on va començar a treballar en aquest món l’any 1986; 10 anys després (1996) va inaugurar la seva pròpia oficina a Fenals on gairebé 30 anys després encara regenta el negoci al mateix lloc, sent tot un referent del sector a la població.

Amb més de 25 anys de vinculació al Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona, Herrera expressa la seva satisfacció per aquest reconeixement, que arriba després d’una vida dedicada a les assegurances. Amb una trajectòria de més de 10 anys a la junta, Mercè Herrera assumeix la presidència amb un mandat de quatre anys (2024-28), marcant una fita sent la primera dona en ocupar aquest càrrec al Col·legi de Girona i també en un Col·legi català de mediadors.

Els nous objectius del Col·legi per al període 2024-2028, segons s’indica en un comunicat, inclouen la lluita contra la mala praxi de distribuïdors no professionals, augmentar la participació de les dones en la institució col·legial i la defensa de l’autonomia del Col·legi gironí.

Amb gairebé 300 mediadors d’assegurances agrupats, el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona es destaca com una corporació de dret públic amb la ràtio més elevada de col·legiats per habitant de tots els Col·legis de mediadors de l’Estat, oferint més de 50 serveis, amb èmfasi en formació, informació i assessorament als seus membres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button