La GentNotícies

La lloretenca Marina Urpí, ha guanyat el premi al millor videojoc dins del Pitching Audiovisual de Catalunya

Ens fem ressò de la notícia publicada a la plataforma digital de la Universitat de Vic, on la nostra veïna de Lloret de Mar, Marina Urpí n’és una de les protagonistes.

En el marc de la Setmana del Talent Audiovisual, que fa tenir lloc del 14 al 18 de novembre, Marina Urpí (Lloret de Mar) i Sílvia Masllorens, estudiants del grau en Multimèdia. Aplicacions i Videojocs de la UVic, van resultar guanyadores del Premi al Desenvolupament en la categoria de “Videojocs” del Pitching del Clúster Audiovisual de Catalunya 2022 per RAZ Circus.

Enguany era la primera vegada que s’atorgava el Premi al Desenvolupament al millor projecte de cada categoria, que té una dotació econòmica de 2.000 € i una mentoria professional perquè els estudiants puguin finalitzar els seus projectes.

El videojoc guanyador és un joc de taula físic que utilitza una aplicació mòbil complementària amb realitat augmentada, entre altres mecàniques, i que promet una experiència innovadora. En aquest joc de taula virtual, els jugadors tenen diferents objectius depenent del seu rol: un és el monstre RAZ i la resta els supervivents, que han d’anar aconseguint objectes necessaris per fugir del circ durant el transcurs del joc, mentre que RAZ els ha d’anar caçant per acabar guanyant.

Altres projectes de la UVic que també van ser seleccionats com a finalistes per al Pitching van ser el videojoc Samsara, de Joel de Palau, també estudiant de Multimedia. Aplicacions i Videojocs, i tres propostes d’estudiants de Comunicació Audiovisual: la minisèrie Cuenta atrás, de Meritxell Riera, Eva Bujons i Majda L’Azziri; el podcast Runes, de Guillem Perramon, i el documental 16×25 m. Sense límits, de Toni Molist i Josep Solà.

El Pitching Audiovisual Universitat – Indústria, que es va dur a terme del 16 al 18 de novembre, és l’acte principal de la Setmana del Talent. Durant tres dies, projectes procedents de treballs de final de grau i màster de centres universitaris catalans, espanyols i internacionals, es mostren davant una taula formada per professionals del sector en les categories de ficció, no-ficció, formats tv, videojocs i noves finestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button