NotíciesPolítica

La Junta Electoral dóna 24 hores a l’ajuntament de Lloret per a la retirada d’una estelada

La Junta Electoral Provincial ha respaldat la petició del partit polític Ciutadans Lloret i ha ordenat a l’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, la retirada immediata de la bandera de l’estelada situada a l’Av. de les Alegries amb el carrer Senyora Rosell a Lloret. Aquest acord respon a la reclamació interposada per la formació taronja exigint la seva retirada immediata per vulnerar la neutralitat institucional.

Després de conèixer-se la resolució, Héctor Amelló ha exigit la neutralitat de l’espai i edificis públics tant en eleccions com “cada dia de l’any”. Amelló, número u de la candidatura constitucionalista a Girona, ha remarcat que “no volem, ni els veïns mereixen, que un espai públic estigui al servei dels interessos separatistes”.

Límit 24 hores

El comunicat de la Junta assenyala que el termini màxim per a la seva retirada és de 24 hores des que va ser oficial el comunicat d’ahir a les 14:15 hores, entenent-se que avui, dijous 25 d’abril a les 14:15 hores hauria de haver estat retirada.

Amelló ha recordat que “en els espais i edificis públics no han de haver-hi símbols partidistes que representin a uns pocs”, ja que “tant la Constitució Espanyola com les diferents normes d’àmbit municipal obliguen a la neutralitat de l’espai públic”.

Des de Ciutadans s’ha exigit la seva retirada des que es va instal·lar la mencionada estelada perquè “res ni ningú pot estar per sobre de la llei”. Amelló ha conclòs amb la defensa de l’Estat de Dret i els principis democràtics, exigint “la neutralitat de l’espai i els edificis públics sempre, però també en les eleccions. Perquè volem unes eleccions lliures on es respectin la llei i els drets de tots els catalans”.

6 Comentaris

  1. parece ser que la han quitado pero el mastil esta pelado sera que tienen intencion de volverla a poner ?
    por que en el puesto de la otra se puede poner la de lloret de mar que le corresponde por derecho !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button