El PobleNotícies

La il·lustradora Lara Lars, autora de la campanya gràfica Pride Costa Brava 2024

Des de fa unes setmanes a Lloret de Mar ja onegen les banderoles amb les diferents imatges creades per la il·lustradora gallega Lara Lars amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+, que se celebra el 28 de juny. La ciutat va ser una de les primeres de Catalunya en celebrar el Pride durant el mes de maig, amb més de 15 activitats culturals i va finalitzar amb l’Abanico’s Weekend i reconeguts artistes com Ptzazeta, Choriza MayoFormula Abierta. 

La creació de la campanya gràfica amb Lara Lars és el resultat del taller participatiu amb els usuaris de les Tardes Rainbow. L’activitat, coorganitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar, PLURALS, Associació LGBTIQ+ de Lloret de Mar i Brava Comunicació, buscar sensibilitzar i conscienciar sobre els drets del col·lectiu LGBTIQ+.

Xavier Orri, de l’associació PLURALS, explica «els eslògans o frases de les banderoles són el resultat d’un procés participatiu que els membres del col.lectiu han creat, debatut i acordat». En total a les banderoles es poden veure 5 il·lustracions diferents amb els següents eslògans en català, castellà i anglès:  

“Jo també tinc un amic hetero“, “Els armaris a l’Ikea”, “Arriba la pluma”, “Tu respeto me pone”i“Caution you are walking straight”.

Lara Lars, amb més de 75.000 seguidors a Instagram, és arquitecta, dissenyadora gràfica i il·lustradora especialitzada en la tècnica del collage, i destaca per una creativitat impregnada de feminisme i surrealisme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per la regidora d’Igualtat, Míriam Rodríguez, «aquesta campanya reforça la imatge de Lloret de Mar com una ciutat inclusiva a la vegada que divertida i moderna».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button