AgendaNotícies

La Guàrdia Civil anuncia la darrera subhasta pública d’armes a Girona 

La unitat d’Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil de Girona farà la darrera subhasta pública d’armes a la Comandància de Girona. Les armes romandran exposades al públic els dies 7, 8, 9, 10 i 13 de juny de 2022, de 9:00 a 13:00 hores i se subhastaran el proper 14 de juny a les 9:00 hores en la modalitat de sobre tancat, podent concórrer les persones que van participar a la licitació.

Amb motiu de l’entrada en vigor del Reial decret 726/2020, pel qual es modifica el Reglament d’armes, ha quedat derogada la circular que regulava la subhasta d’armes a les Comandàncies de la Guàrdia Civil. A partir d’ara, si el propietari no les elimina per un altre mitjà i queden dipositades a la Intervenció d’Armes, seran destruïdes transcorregut el termini d’un any, llevat dels supòsits que acrediti el seu valor com a patrimoni històric, cas en què continua prevista la possibilitat de subhasta pública.

Entre les armes exposades hi ha 569 escopetes, 63 carrabines, 28 rifles, 66 pistoles, 35 revòlvers, 6 canons i 3 espingardes. A la subhasta podrà concórrer qualsevol persona física o jurídica autoritzada per a la tinença, ús o comerç de les mateixes per les quals pretengui licitar.

Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil de la Comandància de Girona facilitarà a tots els interessats, l’imprès necessari i el plec de condicions per poder licitar a la subhasta, a excepció de la inherent a la fiança, que es formalitzarà conforme determini la Caixa General de Dipòsits de la Delegació Provincial d’Hisenda a Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button