NotíciesPolítica

La gran aposta de Tots per Lloret: un gran Palau de Congressos i un espai firal a la vila

El projecte liderat per Albert Robert proposa la creació d’un palau de congressos i un espai firal de titularitat municipal, un recinte ampli i diàfan, preparat per adaptar-se a les necessitats de totes aquelles persones i entitats que vulguin fer-ne un ús per als seus esdeveniments culturals, de negocis, esportius, recreatius, etc. amb un aforament previst de 2.000 persones.

A Lloret de Mar no hi ha cap espai exclusivament dedicat als congressos que tingui una capacitat similar, i això permetria grans esdeveniments; per extensió, atrauria un turisme de qualitat a Lloret disposat a fer despesa a l’àmplia varietat d’allotjaments hotelers del municipi, així com a bars, restaurants i establiments comercials.

El de congressos és un tipus de turisme, a més, que no depèn de l’estiu. Portaria visitants a Lloret tot l’any. La proposta de Tots per Lloret passa per habilitar un recinte que ja estigui construït per evitar una nova construcció de zero i, així, estalviar costos.

La idea és habilitar dos espais diferenciats, que es puguin fusionar si és necessari: una sala d’actes-teatre i un recinte firal. El primer, pensat per a presentacions, actuacions i xerrades. L’espai firal es destinaria a exposicions, mostres d’art i fires d’expositors i estands.

Aquesta és una aposta ambiciosa per situar Lloret de Mar a l’alçada de grans ciutats, com Girona o Barcelona, amb el doble objectiu de contribuir a desestacionalitzar la temporada turística –amb més feina, més activitat i més ingressos econòmics- i de millorar el prestigi i la imatge de la nostra vila.

One Comment

  1. ¿Y por qué no han hecho nada al respecto durante estos últimos 8 años?

    Humo, como siempre, humo y engañifa de los de siempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button