La GentNotícies

La fotografia de Fèlix Fuentes guanya la segona edició del concurs de fotografia comunitària de Lloret

Ahir a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Lloret ha tingut lloc el lliurament de premis de la segona edició de fotografia comunitària de Lloret. Durant els últims dos mesos, la ciutadania del municipi ha pogut participar a través de la fotografia en la visibilització dels actius presents als barris de Lloret.

Enguany la convocatòria d’aquest any convidava a capturar imatges d’espais de trobada, d’activitats, i/o festivitats que els participants consideraven actius per a la salut pels beneficis que aporten les relacions que s’hi donen.

Amb aquest objectiu, el procés participatiu d’aquest any ha donat rellevància a la participació i implicació de les entitats en tot el procés en considerar-les promotores d’aquestes relacions.

El concurs ha rebut una trentena de fotografies les quals han passat una preselecció liderada per representants d’entitats del municipi.

La ciutadania ha tingut finalment el vot decisiu a la fase final, essent la votació popular tot un èxit de participació.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, explica que “Després d’un període marcat per la necessitat de mantenir les distàncies per motius de salut, la proposta ha volgut promoure la mirada, com a éssers socials que som, de les relacions com a factor imprescindible per a la salut individual i comunitària”.

Es poden visualitzar les fotografies a la pàgina del concurs lloret.cat/enfocatalbarri

Ahir s’ha dut a terme l’entrega de premis a les tres fotografies guanyadores, tancant així l’edició d’enguany. El guanyadors han estat:

  • Primer premi: Fèlix Fuentes Xocolatada al barri”. 
  • Segon premi: Associació Ermita de les Alegries Esport en el paratge de les Alegries”. 
  • Tercer premi: Rosa Clota Mans de filigrana”. 

L’alcalde de Lloret de Mar, Albert Robert ha agraït “als participants haver contribuït a la visibilització d’actius dels barris a través de la fotografia; a la ciutadania que ha participat d’una manera o altra en la proposta i a les entitats i comerços que dia a dia destinen el seu temps per promoure les relacions, la cohesió i la convivència dels veïns i veïnes de Lloret”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button