EducacióNotícies

Arriba la 3ª Edició de l’Esplaia’t (la festa dels esplais) amb els pirates com a protagonistes

El pròxim 27 de gener, de 10h a 13h, es durà a terme la tercera edició de l’Esplaia’t, una festa organitzada pels diferents esplais de Lloret: Capicua, Xoc, Dofins i Bimbirimboines amb un total aproximat de 300 nens i nenes. L’objectiu és donar a conèixer a la població la tasca que fan aquests centres de lleure, en una jornada festiva en què els més petits podran gaudir de diversos tallers, jocs i altres activitats.

En aquesta tercera edició, els personatges principals seran els Pirates i tots els participants hauran de dur a terme diferents proves. Al final, els infants s’enduran un petit tresor a casa. A més, cada hora en punt (10 h, 11 h, 12 h i 13 h) es faran els anomenats “Teatrillos”, petites actuacions amb personatges que demanaran ajuda als participants per dur a terme els jocs d’una manera distesa i atractiva.

El regidor de Joventut, Alejandro Pérez, destaca que “els esplais de Lloret fan una tasca molt important pels nostres infants, oferint un espai lúdic on fer noves amistats i relacionar-se amb altres nens i nenes, i l’Esplaia’t és una festa ideal perquè tothom els pugui conèixer i engrescar-se a formar part d’ells”.

L’Esplaia’t és una activitat oberta a tothom i gratuïta. Va néixer en temps de pandèmia, per ajudar els esplais a recuperar-se de les afectacions negatives que va provocar el confinament. Actualment, serveix com a jornada festiva, oberta a tots els infants i famílies que vulguin conèixer més de prop els centres de lleure de la vila

La tercera festa dels esplais arriba el pròxim dissabte, 27 de gener, de 10 h a 13 h, al passeig Jacint Verdaguer. Mentre se celebri l’activitat, hi haurà talls de trànsit en la zona que es poden consultar a continuació.

RESTRICCIONS DE TRÀNSIT

Prohibició d’estacionament:

Passeig Jacint Verdaguer, calçada exterior

  • Restarà prohibit estacionar a la zona blava, càrrega i descàrrega, vehicles elèctrics i reservats motos entre les 22 hores del divendres 26 a les 15 hores del dissabte 27.

Talls de circulació:

Passeig Agustí Font:

  • Entre les 8 hores i les 15 hores del dissabte 27 només s’hi podrà circular si es surt des del carrer Sant Baldiri per anar en sentit Riera.

Passeig Jacint Verdaguer, calçada exterior

  • Entre les 8 hores i les 15 hores del dissabte 27 no es podrà circular

Passeig Camprodon i Arrieta

  • Entre les 08:00 hores i les 15:00 hores del dissabte 27 només s’hi podrà circular fins el carrer Lleó

Afectacions al servei de bus:

  • L3/L4: el dissabte 27 de 8 a 15h, realitzarà el trajecte fins a Cala Canyelles (L3) o Roca Grossa (L4) i retornarà a l’estació d’autobusos (no recorrerà el Passeig Marítim ni l’Avinguda Just Marlés)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button