La GentNotícies

La família Grau posa Lloret al capdamunt de la joieria en el lliurament dels premis d’oficis artesans celebrats al Museu Thyssen

La Joieria Grau, fundada a Lloret de mar, amb propietaris lloretencs, ha rebut un premi en reconeixement de la seva trajectòria empresarial, dedicació a l’artesania joiera i la seva exquisidesa, en el marc de la segona edició dels Premis Rellotges i Joies que atorga el Magazine de La Vanguardia. 

La nit del 23 d’octubre, Gemma Grau, sòcia i directora de Joieria Grau, va recollir el Premi Rellotges i Joies del Magazine La Vanguardia de la mà de l’escriptor Manuel Vilas qui va fer el lliurament del guardó a la categoria “Oficis Artesans”. L’acte va tenir lloc a l’emblemàtic Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid.

Moment de rebre el premi

Enguany, la joieria lloretenca ha celebrat el 75è aniversari i per commemorar els anys de tradició joiera i dedicació a l’artesania, van crear una peça extraordinària per a l’exclusiva col·lecció d’Alta Joieria, inspirada en la llegenda grega de Galatea i Acis. La llegenda explica la història d’amor d’aquesta parella, unida per la passió i separada per la gelosia.

Joieria Grau reinterpreta aquesta història amb unes sublims arracades anomenades “L’Amor de Galatea”, creades pels seus artesans joiers de principi a fi, mostrant la seva excel·lència, joiera i artesania més delicada. Aquestes són precisament les arracades amb les quals han guanyat el guardó:

“L’art de crear una joia a partir d’una idea, de l’observació, la selecció de les gemmes necessita intuïció, inspiració i coneixement de tots els processos artesans i tècnics del nostre taller…” ens explica Gemma Grau fent referència al seu germà Ricard Grau i al taller de Joieria Grau, capaços de crear peces d’alta joieria tan especials com “L’amor de Galatea”.

Joieria Grau és coneguda a Lloret pel tracte familiar i d’excel·lència que dispensen als seus clients, a banda de la seva professionalitat, i “savoir faire”. Són distribuïdors oficials de les millors firmes internacionals, com Rolex, Cartier, Tudor, Omega, Messika, Pomellato, Roberto Coin o Dinh Van entre d’altres i és servei tècnic oficial Rolex. A més, Joieria Grau disposa de col·lecció pròpia, realitzada íntegrament al seu taller. Actualment, tenen joieries a Barcelona, Sabadell, Lloret de Mar i Blanes. Grau ha esdevingut un referent a Catalunya, gràcies a la seva dedicació i passió per la joieria i la rellotgeria.

Gemma Grau: “Vam néixer al poble de Lloret de Mar el 1957 i gràcies a l’esforç de tots i a la visió empresarial del meu germà (Ricard Grau), ara també som a Barcelona amb una preciosa boutique a Diagonal, representant les millors firmes de luxe, i avui recollint aquest premi que ens omple d’orgull i satisfacció…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button