Notícies

La Coral Unió Lloretenca a punt per a la jornada de Caramelles de diumenge: quatre hores cantant per diferents punts de la vila

La Coral Unió Lloretenca ja ho té tot a punt per celebrar un dels esdeveniments més arrelats i esperats de la Pasqua a Lloret: la jornada de Caramelles. enguany, la cita amb la tradició serà aquest diumenge, quan els integrants de la coral ompliran els carrers de la vila amb la seva música durant quatre hores.

La celebració comença ja el Divendres Sant, a les 11 del matí, amb la participació en el viacrucis organitzat per la parròquia Sant Romà de Lloret, on la coral interpretarà les tradicionals “cançons de la processó”. Però és el diumenge 31 de març quan la Coral Unió Lloretenca viurà el moment àlgid amb la cantada de caramelles, iniciant el recorregut a les deu del matí a la plaça de l’ajuntament.

Recorregut

Com és tradició, la coral farà un recorregut pel centre del poble, culminant al barri dels pescadors al voltant de les dues del migdia. El repertori inclourà cançons tradicionals de caramelles, música popular, sardanes i havaneres, fent especial èmfasi en les obres d’autors locals.

Aquesta tradició, que suma ja més de 70 anys, no només és una manifestació cultural sinó també una ocasió per a la coral de recaptar donatius. Com sempre, els cantaires portaran una cistelleta durant el seu recorregut, recollint aportacions que els ajudaran a continuar amb la seva activitat.

Convidem a tots a gaudir d’aquesta festa plena de música i tradició, reafirmant una vegada més el compromís amb la cultura i les arrels de la nostra terra.

Coral Unió Lloretenca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button