ActivitatsG-TVNotícies

La Cavalcada dels Reis d’Orient, la més esperada de la canalla

Ahir va tenir lloc l’esperada cavalcada de reis, ni la pluja va fer que els nens i famílies es perdessin aquesta esperada nit màgica, semblava que podia passar, però no, tot i les crítiques rebudes per part d’alguns lloretencs que es queixen d’una sortida de reis trista i una cavalcada sense encant, el recorregut va estar ple d’alegria i somriures en els nens. Els reis d’orient van aparèixer a dalt del Museu del Mar i van seguir el seu tradicional recorregut fins a l’ajuntament on eren rebuts per les autoritats.

Finalment, van emprendre la tradicional cavalcada fins arribar a la plaça Pere Torrent on els nens varen poder entregar les seves cartes i fer-se fotos amb els tres reis!.

2 Comentaris

  1. Triste y penoso..lo único que sabe hacer este grupo de gobierno es subir los impuestos y sus buenos sueldos..mi nieto m dice, pero si es una MUJER y se le cae la barba .no hay hombres para hacer de Rey !!!..la peor cabalgata diría que de toda Catalunya. AHORA DIRAN QUE EL PRESUPUESTO NO DABA PARA MAS..DAIS MUCHA PENA .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button