ComerçosNotícies

La campanya “Posa’t Guap@“ torna als comerços de Lloret de Mar amb 200€ en premis

Els comerços de Lloret de Mar llancen la quarta edició de la campanya “Posa’t Guap@”, amb l’objectiu de fomentar les compres locals i premiar als clients amb 200 € en efectiu. Aquesta iniciativa està oberta a establiments de salut, bellesa, esports i alimentació de l’Associació de Comerciants, així com altres negocis interessats en participar. Si teniu un comerç a Lloret i voleu participar en aquesta campanya, contacteu amb l’Associació.

Contacte

La campanya “Posa’t Guap@ 2024”

La campanya, que va començar el 15 de març i finalitzarà el 13 d’abril, permet als clients entrar en el sorteig dels 200 € amb la compra en dos establiments participants per un valor mínim de 20€ cadascun. El procés de participació es realitza de forma digital a través de l’aplicació my.comerciantslloret.com, on els clients han de registrar les seves compres i crear un compte si és la seva primera participació.

Des de l’inici de les campanyes similars, més de 600 persones s’han registrat, demostrant l’èxit i la sostenibilitat d’aquesta iniciativa. A més, s’anuncien futures campanyes relacionades amb moda i complements, així com parament de la llar i serveis personals, amb l’objectiu de continuar incentivant les compres locals segons l’estacionalitat del moment.

On comprar per participar?

Per a més informació i participació…

…podeu visitar la web dels organitzadors 👉🏻Comerciantslloret.com. Aprofita i posa’t guap@ mentre recolzas el comerç local!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button