La GentNotícies

La Barqueta i Tropics, reben un premi per la seva gestió en el reciclatge a Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar, en col•laboració amb Ecovidrio, ha premiat a la guingueta de platja La Barqueta Beach i la Disco Tropics com el millor “xiringuito” i la millor discoteca respectivament recicladors de vidre en un reconeixement a la seva destacada tasca en la promoció de pràctiques sostenibles i responsables.

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha atorgat aquest premi en reconeixement al compromís continu de La Barqueta i Tropics amb la gestió responsable de residus de vidre i la seva contribució significativa a la preservació del medi ambient al municipi.

L’empresari Jesús Mena com a gerent de La Barqueta i Teddy Law, CEO de Law Holding, grup empresarial al qual pertany Disco Tropics, han rebut aquest guardó en nom de tots els treballadors que han fet posible aquest reconeixement i ha expressat el seu agraiment pel gest que ha tingut l’Ajuntament amb el seu negoci.

“Estem profundament agraits. És la primera vegada que rebem un premi per part del consistori en més de 50 anys de trajectoria i ens ha fet especial il•lusió ja que tots sabem que l’oci nocturn no sol rebre premis malgrat tota la bona feina que fem dia a dia. A Disco Tropics creiem fermament en la responsabilitat ambiental i en l’impacte positiu que podem tenir en el nostre entorn. Vull agrair a l’Ajuntament de Lloret de Mar i a Ecovidrio aquest premi, que en inspira a seguir treballant incansablement en la promoció de pràctiques ecologiques i en la preservació del nostre entorn”.

Teddy Law

Després de recollir el diploma juntament amb Vereda López, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Law ha afegit que “sempre hem cregut que podem marcar la diferencia i ser un exemple en un sector tan estigmatitzat com el nostre. A través de la gestió responsable de residus de vidre, hem aconseguit reduir la nostra empremta ambiental i promoure la cultura del reciclatge entre els nostres clients. Aquest premi és un testimoni de la feina del nostre equip”.

Des del consistori asseguren que aquest premi destaca els esforços de moltes empreses encara que el premi enguany hagi sigut per Disco Tropics i La Barqueta en la gestio de residus de vidre, incloent la recollida selectiva i el reciclatge d’envasos de vidre, assegurant que el Departament de Medi Ambient continuarà treballant estretament amb empreses i ciutadans per fomentar pràctiques sostenibles arreu del
municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button