NotíciesPolítica

Junts x Cat presenta la llista oficial de la seva candidatura a Lloret de Mar

500 persones acompanyen Jordi Martinez en la presentació de la llista de Junts x Cat a les eleccions que venen a LLoret de Mar.

L’alcaldable de Junts x Cat a Lloret de Mar, Jordi Martinez, ha presentat davant 500 persones l’equip que el portarà a lluitar per ser el proper alcalde de Lloret després de les eleccions del mes de maig. En un acte que va durar poc més d’una hora es van desvelar el nom dels homes i dones que acompanyaran Martinez en la cursa electoral. Els primers llocs de la llista la formen Marina Nicolàs, Nino Gómez, Carlos Clos i Esther Robles. Per veure tot l’equip feu click 👉🏻aquí.

L’acte de presentació va comptar amb la intervenció de la cantant Lloretenca Laura Gibert participant en la primera edició del programa “Eufòria” de TV3 i que va aixecar els aplaudiments d’una sala plena a vessar.

Al llarg de la presentació es van anar coneixent les aficions, currículums i virtuts dels diferents membres de la llista. Així hi destaquen, dirigents d’entitats juvenils, cercles econòmics, gremials i també de culturals i veïnals.

Abans de finalitzar l’acte l’alcaldable Jordi Martinez, va voler agrair públicament l’esforç no tan sols del seu equip sinó dels centenars de persones que li han donat suport.

Martinez, va sintetitzar el seu parlament en diferents àmbits, com ara destacar el paper del seu equip “un equip heterogeni i provinent de diferents barris i sectors de Lloret, penso que això és important perquè ens permetrà cobrir amb solvència totes les regidories de l’Ajuntament”. La revitalització del nucli antic, la revolució de les petites coses i la importància del món associatiu al municipi van ser algunes de les seves claus.

En la vessant més política Martinez va exposar que la majoria dels partits polítics que es presenten a les eleccions aposten per qüestions a resoldre del poble, però ell mateix i el seu equip es va erigir com a única força capaç de fer-ho possible, “Qui no vol més seguretat? Més neteja? O un Lloret més amable?, estic segur que tothom, però nosaltres som els únics capaços de fer-ho possible”. Va sentenciar.

Finalment, Martinez va animar a l’auditori a fer campanya per al seu grup, un gran equip que tornarà a posicionar Lloret com una ciutat amable, neta, segura i això “ho faré amb l’ajuda de tots i cadascun de vosaltres”. Nosaltres, va dir l’alcaldable “no només volem treballar per al Lloret dels propers 4 anys, treballarem per al Lloret dels nostres fills i els nostres nets”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button