EducacióNotícies

Junts: “No ens mereixem més barracons per a l’educació de Lloret!”

La diputada Tònia Batlle denuncia que les mesures anunciades per Educació queden molt lluny del que hauria de ser una planificació educativa

La diputada de Junts per Catalunya Tònia Batlle ha celebrat l’anunci del Govern per crear una nova escola a Lloret de Mar pel curs 24-25, però ha advertit que “aquesta solució hauria de ser pel curs 23-24, i posar un mòdul educatiu a l’actual institut escola no solucionarà els problemes actuals que es troben els nens i nenes del nostre municipi”

Batlle ha advertit que “no se solucionaran les greus mancances que han denunciat diferents col·lectius de la comunitat educativa, entre elles les famílies de Lloret de Mar”.

A parer seu, aquest equipament és molt important, ja que és necessari de fa temps, però el que és bàsic i prioritari és “treballar, debatre i aprovar una planificació com a punt de partida per solucionar definitivament la greu  problemàtica educativa de Lloret de Mar”

“La situació actual, que trigarà temps a revertir-se, posa en perill la qualitat educativa dels nostres infants, i de la integració dels molts nouvinguts que tenim a Lloret; tot ells són el futur de la prosperitat de Lloret de Mar”, ha asseverat la diputada.

D’altra banda, Batlle ha lamentat el tracte que des de les administracions, Ajuntament i Generalitat, han donat a la Interampa o al conjunt de les famílies, que consideren que han estat poc informats del procés que ha portat a dotar al municipi amb un nou equipament provisional. “Aquesta comunicació i l’acompanyament és bàsic pel servei públic al qual es deuen els polítics, des de qualsevol dels seus àmbits”, ha conclòs.

_________

Per altre banda compartim la nota de premsa que l’Ajuntament va fer pública amb l’anunci i “celebració” d’aquesta ampliació tan necesitada a l’educació de la vila:

Lloret tindrà una nova escola de dues línies pel curs 2024-2025 que cobrirà els cursos de P3 a 6è. La ubicació dels nous mòduls serà als terrenys ubicats al costat de l’Institut de Sant Quirze. Albert Ferràndez, ha manifestat que “molt contents que en breu la nova escola a Lloret sigui una realitat i que es sumarà a les que ja existeixen”.

Fa una setmana el primer tinent d’alcalde, Albert Robert; la segona tinent d’alcalde, Lara Torres i el regidor d’Educació, Albert Ferràndez varen visitar els terrenys previstos per aquests nous mòduls juntament amb en Jean Marc Segarra, Director General dels Centres Públics, i Adam Manyé Sardà, director dels Serveis Territorials d’Educació de Girona. Durant aquella visita el Director General dels Centres Públics va explicar que “normalment no es fa, però en el cas de Lloret de Mar i Salou cal tenir en compte aquesta importants moviments migratoris”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button