NotíciesPolítica

Junts Lloret presenta “Escoltem” un Pla de treball per a l’elaboració del Programa Electoral

El Pla consta de tres objectius: crear un marc de reflexió compartida que permeti definir prioritats, aportar dades i coneixement a partir d’un diagnòstic participatiu i establir un full de ruta de necessitats i de propostes de millora que esdevingui la base per orientar les polítiques del municipi.

L’alcaldable Jordi Martinez ha presentat aquest cap de setmana davant d’un centenar de militants i simpatitzants el Pla de treball Escoltem. El Pla s’estructura a partir de l’executiva local, un grup impulsor o dinamitzador i diversos grups de treball. Implica la realització, des d’una perspectiva transversal i a partir de l’experiència dels participants en els diferents grups de treball, d’una bona diagnosi que identifiqui les principals necessitats i problemes de Lloret. Així mateix comporta la definició, de manera consensuada, dels objectius i les accions prioritàries. Tot plegat quedarà recollit en un document que contingui el conjunt d’aquesta informació i que serà la base per a la confecció del programa electoral de la formació de cara a les eleccions del mes de maig.

Es tracta de l’organització, a partir del mes d’octubre, d’un seguit de trobades amb persones del municipi que han de fer una diagnosi de la ciutat, en diferents apartats, i propostes possibilistes de millora. Jordi Martinez compta en aquesta primera acció amb el suport directe de més de 10 persones que s’encarregaran de dinamitzar els grups de treball i definir les necessitats i situacions a resoldre en diferents aspectes, que van des de la seguretat, el medi ambient, la mobilitat, l’urbanisme, el benestar social o la cultura, entre molts altres.

A la presentació que s’ha fet aquest cap de setmana, l’alcaldable ha posat en relleu la importància d’escoltar totes i cadascuna de les opinions per confeccionar un programa que respongui a les necessitats reals de les persones de Lloret. En aquest sentit, Martinez ha destacat que “el Pla Escoltem respon a la voluntat de Junts Lloret a fer la millor proposta programàtica per a la seva ciutadania”.

En el mateix acte també es varen presentar els primers vídeos promocionals de Junts, en dues versions, que ja es poden veure a les diferents xarxes socials de la formació. (Facebook, Instagram)

A més, es va fer públic un número de whatsapp perquè tothom qui ho desitgi pugui fer arribar les seves propostes: és el 607043011.

A l’acte que va ser presentat per l’exalcalde Romà Codina, hi va participar Maria Àngels Planas, presidenta de la vegueria de Girona, la diputada de Lloret, Maria Antònia Batlle, i l’adjunt al Secretari General i diputat de Junts, David Saldoni, que va animar a tots els presents a participar en la vida política local proposant idees i conceptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button