NotíciesPolítica

Junts: “Fenals, Roca Grossa, Mas Baell-Can Carbó o el nucli antic són alguns dels barris més descuidats”

“L’alcaldable de Junts, Jordi Martinez, acompanyat dels membres del seu equip ha presentat al llarg d’aquests primers dies de campanya “un pla plurianual de manteniment i asfaltat de carrers”.

Amb una visita a diferents barris del municipi, Fenals, Roca Grossa, Mas Baell-Can Carbó i el nucli antic, l’alcaldable ha fet evident la manca d’inversió i de previsió en el manteniment no només de l’asfalt sinó també de mobiliari urbà.

Martinez, en el cas de Fenals va comentar que els veïns estaven cansats de promeses incomplertes i que se sentien els abandonats per aquest ajuntament actual. Per Martinez, això no pot ser no, poden haver-hi ciutadans de primera i de segona i és per això que proposa una planificació, un pla plurianual per cobrir aquestes mancances. A més en el cas de Fenals, Martinez, anuncia “dignificar la zona del passeig, jardineria, senyalística, mobiliari urbà els elements necessaris per tornar a convertir el passeig en una joia de la corona de Lloret com ja va ser”. Pel que fa a Mas Baell-Can Carbó, Martinez que s’ha reunit amb veïns del barri ha recollit la seva petició de fer arribar la línia de bus urbà fins al punt més alt del barri.

La Campanya continua:

Els veïns del nucli antic de Lloret es van despertar divendres passat amb una pancarta d’uns sis metres d’allargada on per primera vegada es poden veure els rostres de tots els membres de l’equip en una mateixa lona. Així la llista de Martinez que incorpora persones de diferents barris ja han començat a presentar en els seus sectors  les propostes programàtiques de cada lloc.

One Comment

  1. A mi ja em perdonaran però la número dos és Marina Nicolás que ha estat regidora, entre d’altres, de medi ambient, és a dir de basures i neteja del carrer. Com poden dir que està deixat si son els propis membres del seu equip que l’han deixat, quins pebrots!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button