EsportsNotícies

José María Quevedo de Lloret de Mar, es proclama Campió d’Espanya de Muay Thai

El passat cap de setmana del 2 al 3 d’octubre es va celebrar a Piera (Barcelona) el Campionat d’Espanya de Muay Thai, en les seves diferents categories, en unes vetllades on va brillar l’espectacle que aquest esport de contacte tan precís aporta.


 A la categoria de fins a 63,500 kg, va ser el lloretenc de 30 anys José María Quevedo Tapia, qui va aconseguir el cinturó de Campió d’Espanya, aconseguint un títol que fa honor a la seva carrera, en aquest dur esport, que va començar amb 12 anys  en els gimnasos de Lloret, i el 2020, va decidir donar un salt a la ciutat comtal, emprenent allà la gerència del seu propi gimnàs (Saparod Jaidee) on entrena a futures joves promeses d’aquest esport tailandès.

 A la final es va enfrontar a Carlos Campos de Sevilla, en una emocionant baralla, on José María va lluir la tècnica i força que ha adquirit en els seus gairebé 20 anys d’experiència.  Gran èxit per a Quevedo, que amb  més de 70 baralles professionals, suma amb aquest, un important títol al seu palmarès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button