EsportsNotícies

Jose Luis Blanco amb la Sansi guanya el concurs per organitzar la cursa del 40è aniversari de TV3 i Catalunya Ràdio

Es dona el tret de sortida de la cursa popular dels 40 anys de Catalunya Ràdio i TV3, que se celebrarà el diumenge 18 de juny, amb un recorregut de 7 km que unirà les dues seus d’aquests dos mitjans de comunicació.

Divendres passat, l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport va acollir la presentació de la Cursa, gestionada per La Sansi, organitzadora d’esdeveniments esportius nascuda a Lloret de Mar amb l’atleta Jose Luis Blanco al capdavant, desprès de guanyar el concurs públic, i que pretén ser un esdeveniment popular i festiu. Les inscripcions ja obertes a les webs de Catalunya Ràdio, TV3 i La Sansi.

La sortida es donarà (18 de juny 2023) a les 8.30h davant de Catalunya Ràdio, a l’Avinguda Diagonal, nº614. Els participants enfilaran la Diagonal prop de 4 km fins a l’entrada de la B-23, on es desviaran cap a Esplugues de Llobregat i, passant pels carrers de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, arribaran a la meta, situada als voltants de TV3.

“Molt contents de poder organitzar aquesta cursa històrics on no hi ha edat mínima o máxima per participar-hi; amb un preu de 9€ amb xipgroc o 10€ sense. Es podrà participar empentant un cotxet de nadó o acompanyats del gos, però sempre sent respectuós amb la resta de participants”

Jose Luis Blanco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button