NotíciesPolítica

Jordi Martinez proposa la implantació d’un catàleg estètic i potenciar el lloguer de locals buits per evitar les zones mortes de comerç a Lloret

-El candidat de Junts comença a elaborar els punts principals programàtics arrel de les converses del programa “Escoltem”.

L’alcaldable Jordi Martinez ha començat darrerament a tancar algunes de les àrees programàtiques de cara a les properes eleccions del mes de maig. En una trobada amb destacats representants del món del comerç de la Vila, Martinez després de les propostes i demandes del teixit comercial de Lloret demana que es realitzi un catàleg estètic, no un pla d’usos per evitar el mal estat d’alguns dels establiments dels carrers del centre de Lloret.

Per l’alcaldable “és inadmissible que locals i establiments presentin un estat d’abandonament tot i tenir les portes obertes al públic, cartells trencats o aparadors esquerdats, és una imatge que no ajuda a Lloret de Mar i al seu teixit comercial”. En aquest aspecte, proposa, també a petició del comerç ,la desestacionalització de la seva activitat promocionant el turisme de proximitat i el disseny de campanyes de compra amb incentius.

La promoció d’activitats com el Carnaval o altres festes han de ser eines de promoció que han de servir al comerç de Lloret per tornar a posicionar-se.

Acabar amb les zones comercials mortes: Un dels punts on el sector del comerç ha mostrat la seva preocupació es l’abandonament de locals i per tant la nul·la obertura de nous negocis als carrers del municipi que han provocat autèntiques “zones mortes” apunten els comerciants. En aquest aspecte l’alcaldable proposa potenciar el lloguer d’aquests locals amb converses constants amb els propietaris dels locals i abaratir l’import del lloguer amb ajudes fiscals municipals. Amb aquest mecanisme, Martinez considera que es podrien revitalitzar alguns dels carrers dels centres on els darrers anys l’activitat comercial ha baixat per diferents factors de manera estrepitosa.

Trobades escoltem: L’alcaldable de Lloret, Jordi Martinez i el seu equip ha iniciat ara fa un mes un cicle de trobades que amb el títol “Escoltem” pretén conèixer les mancances i necessitats de la ciutadania de Lloret de Mar en primera persona. En aquestes xerrades hi participen persones anònimes, i no tant, de la societat lloretenca i en diferents temàtiques. Com Seguretat, Comerç, Joventut, Medi Ambient, Turisme… Les conclusions que s’extreguin d’aquestes trobades de diferents temàtiques serviran per definir el programa electoral de cara a les properes eleccions del mes de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button