NotíciesPolítica

Jordi Martínez i Puig es postula com a cap de llista de Junts a Lloret de Mar

Amb aquestes declaracions Jordi Martínez comença aquesta nova aventura “Lloret de Mar ha de recuperar l’empenta, la il·lusió i obrir una nova etapa, amb nous reptes i objectius. Hem de pensar en el present però també definir on volem ser d’aquí a vuit anys. I ho hem de fer junts”conclou Martínez, i on des de l’executiva local del partit fan una crida a la unitat convidant a tothom a formar part d’aquest projecte.

Jordi Martínez i Puig, de 49 anys i farmacèutic de professió, ha presentat la seva precandidatura per encapçalar la llista de Junts a Lloret de Mar en les eleccions del maig de l’any vinent. Ho ha fet en el decurs d’una assemblea d’afiliats i afiliades celebrada aquest dimarts al vespre, a la qual hi han assistit el coordinador local de Junts, Romà Codina, el responsable d’Organització, Èric Bertran i la diputada al Parlament, Maria Antònia Batlle entre d’altres cares conegudes del partit blau.


Martínez va ser regidor i tinent d’alcalde del 2011 a 2015, quan governava a Lloret Romà Codina. Una vegada presentada la precandidatura, comença un termini de set dies de recollida d’avals. Posteriorment, la Comissió Municipal Territorial elevarà la proposta de candidatura a l’assemblea, que l’haurà de ratificar.

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button