NotíciesPolítica

Jordi Martinez coneix de primera mà algunes de les barreres arquitectòniques a Lloret amb Xavi Terradas, delegat de MIFAS

L’alcaldable de Junts Lloret de Mar, Jordi Martinez, s’ha reunit recentment amb Xavi Terradas, representant de la MIFAS a la comarca de la Selva i el Maresme. Aquesta entitat sense ànim de lucre treballa per a la inclusió social de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial. 

La trobada va servir per visualitzar les dificultats que pateixen persones amb mobilitat reduïda. Així, acompanyat de Terradas, Martinez va poder comprovar com la manca de manteniment dels equipaments acabant provocant barreres arquitectòniques.

En aquest aspecte, Terrades, va explicar un exemple molt clar “un llistó de fusta que falta en una rampa ja és un problema per una persona amb cadira de rodes”. Al llarg de la trobada el representant de MIFAS li va fer veure a l’alcaldable com hi ha carrers amb una rampa en un costat, però a l’altra banda en lloc d’una altra rampa hi ha una vorera massa alta per poder acabar de creuar.

L’alcaldable va lamentar la situació d’alguns dels carrers de Lloret que pateixen aquestes mancances, fent-ho extensiu també a persones que van amb els cotxets o persones grans amb mobilitat reduïda. És per això que es va comprometre a treballar per acabar amb aquesta manca de manteniment i aconseguir un pla de millora per diferents sectors. Per la seva banda Terradas va demanar que s’acabin amb aquestes barreres arquitectòniques.

MIFAS

Una entitat sense ànim de lucre que vetlla perquè totes les persones amb discapacitat física puguin exercir els seus drets, viure amb independència i plena integració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button