El PobleLa GentNotícies

Jordi Hernández i Paqui Abellán de Lloret, aconsegueixen l’esperat reconeixement del repte del 100 CIMS

Els lloretencs Jordi Hernández Rosals i Paqui Abellán Barnés del Centre d’Excursionistes de Lloret de Mar finalitzen el repte dels 100 CIMS el 2019, però la festa de reconeixement que s’havia d’haver celebrat el 2020 es va anul·lar per la pandèmia. I ara al Novembre del 2021 han rebut l’esmenat reconeixement. 

Tot va començar quan anaven coneixent diferents excursionistes de diverses localitzacions durant les seves múltiples caminades, i es van proposar juntament amb altres integrants a unir-se al repte. Aconseguint durant el 2019 els 100 CIMS i algun més amb la seva filosofia de “millor que sobrin i no que faltin”.

En aquesta festa de reconeixement a tots els excursionistes per aconseguir el repte, celebrada a Alcanar, Jordi i Paqui comenten que “ha estat un dia fantàstic i una experiència molt bonica” i ja es preparen per al proper repte el 2×100 CIMS, on 100 muntanyes més els esperen per ser caminades amb el seu lema “sense pressa però sense pausa”.

Destaquen la bona organització de l´esdeveniment i envien agraïments al Centre d´Excursionistes   d’Alcanar i a la FEEC. 

Des de Lloret Gaceta els hi desitgem molta sort en aquesta aventura i els esperem quan aconsegueixin el seu nou repte.

______________

Que son els “100 CIMS” ?

Catalunya és rica, plena i diversa en muntanyes. Hi ha cims litorals i n’hi ha d’interior; uns són baixos i altres altius; uns turons es presenten amables i suaus mentre hi ha pics que resulten esquerps i encimbellats.

A l’any 2006, la FEEC va posar en marxa el repte dels “100 Cims” que té com a finalitat principal la coneixença del territori tot practicant l’excursionisme.

Es tracta d’assolir 100 cims d’entre una llista de 308 muntanyes representatives de Catalunya, la Catalunya del Nord i Andorra. Però la llista pot augmentar i, per aquest motiu, us animem a proposar-nos nous cims a 100cims@feec.cat , justificant els motius pels quals considereu que haurien de figurar al llistat.

Podeu veure tot el llistat de CIMS a: https://www.feec.cat/activitats/100-cims/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button