EsportsNotícies

Joan Parra del CN Lloret: “Es un honor tornar a participar al Circuit Girosona”

El Director tècnic del Club Natació de Lloret de Mar, Joan Parra, ha asistit en representació del club lloretenc a la presentació del XII Circuit de Trofeus Girosona de natació 2022/23, on Lloret serà part del circuit.

Cal destacar que Lloret amb aquesta, serà la tercera ocasió que participa amb aquesta proposta de natació de “Trofeu de Trofeus” que va neixer fà dotze anys.

Presentació XII Circuit de Trofeus Girosona

En aquesta edició hi ha diverses novetats pel que fa als premis en metàl•lic dels esportistes, ja que s’ha augmentat el nombre dels premiats per arribar a potenciar i incentivar encara més participació dels nedadors, tant en les diferents etapes inicials, com en el final del Circuit.

Aquesta dotzena edició tindrà cinc proves i arrencarà el 6 de novembre amb el Trofeu Raül Ramos organitzat pel Club Natació Olot. La segona cita serà el 36è Trofeu Josep Tresserras del CN Banyoles l’11 de febrer i el tercer el Trofeu Mercat del Ram el 15d’abril, amb l’organització del CN Vic-ETB. El Trofeu Lloret Memorial Sensei Fusano es disputarà el 20 de maig –CN Lloret–i el circuit es clourà el 10 de juny amb el Trofeu Ciutat de Girona que du a terme el GEiEG. 

El circuit es va presentar el passat dilluns a la sala Carles Rahola de la seu de Girona de la Generalitat de Catalunya, amb la representació de l’Albert Comas com a delegat del Girosona, Anna Julià representant territorial de l’esport a Girona, Joan Parra director tècnic de natació de Girosona i Gemma Soy vicepresidenta social de la Federació Catalana de natació, a més a més dels presidents/es i tècnics dels clubs organitzadors del Circuit.

L’acte ha servit per donar el tret de sortida a la nova temporada, explicant que any rere any s’ha anat augmentant tant d’esportistes de qualitat, fins i tot de talla d’internacionals. Tots els clubs del circuit tenen una experiència i una història que els acredita el nivell del circuit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button