NotíciesPolítica

Joan Carles Amaya es presentarà a primàries del PSC Lloret per optar a l’alcaldia del municipi.

El precandidat de la formació, està a l’espera de la convocatòria del procés d’elecció de candidat per presentar els avals i el seu projecte per Lloret de Mar.


L’ex-primer secretari de la formació ha anunciat que es presentarà a les primàries de la formació socialista per optar a l’alcaldia de Lloret de Mar en el moment que aquestes siguin convocades per la Federació de Comarques Gironines.


Joan Carles Amaya comenta “fa temps que treballa en un projecte de transformació de Lloret de Mar, amb tres eixos que considera fonamentals; primer la millora educativa, segon la promoció econòmica a on la diversificació ha de ser un factor clau i com a tercer eix la transició mediambiental cap als compromisos establerts en l’Agenda 2030”.


“El meu compromís, i espero que el dels meus companys de partit, serà la millora de la renda de les ciutadanes i ciutadans de Lloret de Mar i del dia a dia de les famílies que aquí viuen, realitzant l’esforç necessari des de l’Ajuntament de Lloret de Mar, transformant-lo en l’eina necessària per portar a terme projectes realitzables, de caràcter econòmic i social”, assenyala el precandidat.


Per Amaya, el turisme és el punt més fort econòmicament parlant de la Vila, “i no s’ha de deixar perdre, s’ha de continuar potenciant i actualitzant, però paral·lelament Lloret i l’Ajuntament al capdavant ha de cercar els recursos necessaris per desestacionalitzar el turisme, i a la vegada, transformar Lloret i complementar-lo amb activitats d’altres sectors diferents al de serveis”.
El precandidat treballarà per portar a la seva candidatura “les millors persones, amb eficiència provada en cadascun dels sectors principals de la Vila”.


També anuncia que seguirà fil per randa el Codi Ètic aprovat per l’Agrupació, a on s’especifica que “les retribucions en cas de responsabilitats de govern seran establertes amb principis d’austeritat i gestió eficient i responsable dels recursos públics”, i negociar en cas de pactes de govern que la resta de formacions que formin part d’aquest futur govern municipal subscriguin aquesta via, negociant a la baixa les dedicacions i que quedin així reflectides en les partides pressupostàries del pressupost municipal en comparació a la legislatura anterior per així poder disposar de més recursos per a la millora dels serveis públics i de les condicions de vida de les famílies”.


Amaya està a l’espera de la convocatòria del període d’elecció de candidats pel PSC, per presentar proposta com a candidat en ferm i optar així a encapçalar la llista electoral del PSC Lloret amb ganes de poder aportar la seva experiència i la de tot l’equip a la millora del govern de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button