EsportsNotícies

Joan, Anna, Roger i Laia, són els guanyadors de la IX Lloret Night Trail

La 9a Lloret Night Trail, organitzada per l’Ajuntament de Lloret de Mar i per segona edició conjuntament amb el club d’Atletisme de Lloret-la Selva, La Sansi i Cabra’s Trail, va esgotar els 600 dorsals (35% més que l’edició anterior). Amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva i el patrocini d’Acerko.

Destacar que estaven inscrits participants de 18 països diferents, amb sortida a l’avinguda de les alegries i arribada a la roca d’en Maig, havent de canviar la ja mítica arribada de la platja gran de Lloret malmesa pels temporals d’aquest hivern i tardor.

En categoria masculina als 14 km ha guanyat l’atleta local Joan Dieste del Club Atletisme Lloret La Selva 1h06’00, Nil Congost segon amb 1’07’14 i tercer Pere Boades també del Club Atletisme Lloret La Selva. En dones victòria d’Anna Tarasova (Rússia) amb 1’11’31, davant d’Eva Roca i d’Assia Komissarova (Rússia).

Als 7 km el guanyador ha estat per segon any consecutiu Roger Valero amb 30’01m, per davant de David Gutierrez i l’atleta local del Club atletisme Lloret La Selva, Joan Bernat. En dones guanyadora Laia Cuervo, davant d’Ana Belen García i l’atleta Blanca Gonzalez.

S’ha lliurat el xec benèfic amb les aportacions recaptades a la carrera a l’entitat Health Volunteers per col·laborar a millorar les condicions de la població infantil de l’Illa de Nosy Be i la regió d’Ambanja a Madagascar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button