NotíciesTurisme

Jaume Dulsat es mostra esperançat de cara al 2022 en aquest acte del Patronat de Turisme de la Costa Brava

Compartim l’anàlisi del Gerió Digital, d’aquesta jornada a l’auditori de Girona on el Patronat de Turisme de la Costa Brava ha dissenyat l’estratègia d’acció de cara al 2022 amb un esperançat Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat:

A pocs dies de tancar el 2021, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ja ha dissenyat l’estratègia d’acció de cara al 2022. L’objectiu prioritari de cara al proper any és que el mercat britànic torni a la demarcació de Girona després que la pandèmia i el Brexit hagin reduït la presència de visitants del Regne Unit.

El patronat també té com a prioritat tornar a obrir-se a mercats com l’Europa de l’EstRússia i Israel. Abans que esclatés la pandèmia el patronat havia estat treballant amb aquest públic i començava a notar una afluència important de visitants, sobretot gràcies a les connexions de l’aeroport de Girona amb Rússia per part de diverses companyies.

Mentre s’intenta captar nous visitants, el patronat també treballarà per mantenir els de proximitat que durant aquest temps han seguit visitant la Costa Brava i les comarques gironines. Es tracta de turistes que venen en cotxe i provenen de Catalunya, Madrid, País Basc, Navarra, València o el sud de França. En aquesta zona de mercat de proximitat, el patronat de turisme inclou Bèlgica, Països Baixos, Alemanya, Suïssa, Itàlia i França. Pel que fa al mercat de llarga distància, el patronat preveu accions de promoció als Estats Units i el Canadà.

Entre les principals accions que farà l’organisme durant el 2022 hi ha la creació d’un web turístic inspirador de la destinació. A més, es produirà un audiovisual interactiu genèric que serà itinerant per promocionar els paisatges de la demarcació. El 25 de gener el patronat organitzarà una jornada d’interclubs i s’acollirà la celebració de la 60a assemblea general de Medcruise i el workshop internacional Deluxe Travel Market.

Per promocionar la destinació entre el turisme sostenible, durant el proper 2022 es faran trobades amb ‘instagreens’. Es tracta de gent que té perfils de xarxes socials enfocats a les destinacions sostenibles dirigides a un públic conscienciat ecològicament. També es farà una acció enfocada al sector del càmping pel mercat alemany.

Aquest conjunt d’accions s’han presentat aquest dimecres al migdia en una jornada a l’auditori de Girona. Durant la presentació també s’ha fet un balanç de l’activitat d’aquest 2021. En aquesta valoració, el Patronat ha apuntat que les accions s’han focalitzat en reactivar el mercat després de la pandèmia i posicionar les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. En total s’han fet 380 accions distribuïdes en nou mercats. Entre elles hi ha campanyes de màrqueting, assistència a fires, workshops i programació de viatges per a agents de viatges, periodistes i creadors de contingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button