NotíciesPolítica

Jaume Dulsat deixa l’alcaldia de Lloret: “renuncio al càrrec per la incorporació immediata a un nou projecte”

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat ha anunciat avui que deixa el càrrec al capdavant del consistori que ha liderat durant els darrers vuit anys.

Dulsat ho explica: “A finals d’any ja vaig comunicar que no em tornaria a presentar a les properes eleccions i s’ha presentat un nou projecte professional que em demana incorporació immediata i que no em permet la dedicació que demana l’Alcaldia de Lloret; per tant, el més coherent és renunciar al càrrec”. Jaume Dulsat romandrà al govern com a regidor sense sou fins a final de la legislatura. Fonts properes a l’edil, aseguren que el nou càrrec està vinculat amb l’empresa privada i Lloret, també mantindrà els seus càrrecs a la Diputació de Girona així com la vicepresidència del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. Descarta tornar al món polític i ja comença el compte enrere per centrar-se a desenvolupar la seva carrera al sector privat, i assegura que seguirà vivint a Lloret, encara que el seu nou lloc de treball no estarà a la població on fa 8 anys que treballa com a alcalde, però confirma que és a la província de Girona.

El proper dia 6 de març està prevista la celebració d’un Ple extraordinari per formalitzar la seva renúncia. Jaume Dulsat ha destacat que “ha estat un orgull i un privilegi poder ser al capdavant de l’Ajuntament de Lloret durant aquests vuit anys; han sigut dos mandats que han estat complicats per la gestió de la covid-19 i el conflicte amb Ucraïna, entre d’altres”. I hi ha afegit: “el meu objectiu era millorar la qualitat de vida dels lloretencs i lloretenques i crec, humilment, que ho hem aconseguit; valguin com a exemple els prop de 13 milions d’euros que ens han atorgat a través de diferents fons europeus del Next Generation i que obren una etapa d’oportunitats per al municipi en els propers tres anys”.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button