ActivitatsNotícies

Intercanviar llibres passant una bona estona amb coca i vi dolç: la proposta dels veïns de Lloret de Dalt per a aquest Sant Jordi

Aquest Sant Jordi, Lloret de Dalt es vesteix de festa amb la posada en marxa del projecte ‘Llibres Vius’, una iniciativa de l’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt que busca fomentar la lectura i el consum responsable a través d’una xarxa de punts d’intercanvi de llibres.

El projecte s’inaugura el 23 d’abril a parir les 11h del matí a la zona verda del transformador, ubicada al carrer de la Serra del Berguedà, 3-5 del barri. La jornada d’inauguració, que s’allargarà fins a les 13.30h, permetrà als veïns de qualsevol barri-urbanització de Lloret intercanviar llibres de manera lliure i gaudir de coca i vi dolç en una parada especial instal·lada per a l’ocasió.

✳️ Connecta’t al nostre canal de Whatsapp i rep totes les notícies diàries. Per accedir-hi fes click aquí.

L’AVV Lloret de Dalt té plans ambiciosos per a ‘Llibres Vius’. En mig termini, es preveu ampliar la xarxa amb més espais d’intercanvi. Un dels projectes destacats inclou l’afegiment d’un segon punt d’intercanvi al nou Centre Cívic a l’aire lliure, que comptarà amb un hort comunitari.

‘Llibres Vius’ no només promou la reutilització de llibres, sinó que també incentiva un estil de vida col·laboratiu i sostenible, reforçant els vincles comunitaris i l’accés a la cultura. Amb aquesta iniciativa, Lloret de Dalt es posiciona com un referent en la promoció de pràctiques sostenibles i comunitàries en el marc de les celebracions de Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button