CulturaNotícies

Inicia el cicle de música a Santa Cristina

Els concerts cobraran vida els dies 5, 12 i 19 d’agost a partir de les 22:30 a Santa Cristina, un espai excepcional per gaudir de la música a Lloret de Mar. El divendres 5 d’agost iniciarà el cicle de concerts de Música a Santa Cristina, que any rere any, organitza l’Obreria de Santa Cristina a la Plaça del Pi (Santa Cristina), Lloret de Mar. Enguany l’entitat ha programat tres concerts amb X-Tramp, Delis Duo i Cançó Napolitana.

Aquests concerts faran que, enguany, l’estiu del 2022 sigui diferent. Envoltats de mar i muntanya, i al més pur estil mediterrani l’agost cobrarà vida per regalar-nos un bon ambient a la Costa Brava. X-Tramp, Delis Duo i Cançó Napolitana seran els encarregats de fer gaudir, a través de la seva música, a tots els assistents que vulguin passar nits úniques a Lloret de Mar.

El primer concert arriba avui 5 d’agost de la mà de X-Tramp, un tribut a SUPERTRAMP, que serà l’encarregat de donar inici als concerts de Música a Santa Cristina 2021. Divendres 12 d’agost serà el torn de Delis Duo, que interpreten la integral de les seves obres per a violoncel i piano. Recentment s’embarquen en un projecte interdisciplinari, amb la col·laboració de l’actriu Arántzazu Ruíz, dedicat a la divulgació d’algunes de les obres escrites per diferents compositores dels segles XIX i XX.

Per finalitzar el cicle l’últim concert tindrà lloc divendres 19 d’agost amb Cançó Napolitana, un recull de les millors cançons i romances napolitanes. Amb Marc Sala, com a tenor, Laetitia Barbera, mandolina i Josep Burforn al piano.

Tots els concerts començaran a les 22:30h. El preu de l’entrada pels concerts és de 20€. Les entrades es poden adquirir a taquilla el mateix dia del concert o anticipades al Museu del Mar. A més, pàrquing gratuït per a tots els assistents. Més informació a www.musicaasantacristina.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button