NotíciesPolítica

Inés Arrimadas presidirà una convenció al Teatre de Lloret, per impulsar el seu partit a les municipals

Ciutadans celebrarà una convenció autonòmica a Lloret de Mar del 25 al 27 de febrer per impulsar el partit a les municipals

L’acte comptarà amb la presència de la presidenta del partit, Inés Arrimadas, càrrecs del partit liberal a Catalunya, alcaldes de Cs de la resta d’Espanya i representants dels liberals europeus.

Ciutadans (Cs) ha organitzat una convenció autonòmica que celebrarà en el Teatre Municipal de Lloret del darrer cap de setmana de febrer, del 25 al 27, per impulsar el partit de cara a les eleccions municipals de 2023. Es tracta d’un acte que estarà orientat als càrrecs electes de la formació liberal per a que puguin seguir abanderant la representació del constitucionalisme a Catalunya i en el qual, a través de l’organització de taules rodones, es facilitaran també eines programàtiques i comunicatives per a desenvolupar una campanya d’èxit i disposar de tot el recolzament del partit. 

La convenció municipalista posarà el focus-tal com comuniquen-en el fet que Ciutadans és l’opció constitucionalista de major garantia per a solucionar els problemes reals de la ciutadania, tant per la representació municipal amb la que compta actualment com pel fet que el partit va néixer a Catalunya  i ha esdevingut referència del liberalisme. Tanmateix, la convenció també tindrà com a punts destacats segons el seu comunicat, la defensa del bilingüisme a l’escola davant el model d’immersió lingüística, l’ús del castellà a les institucions, la presència de símbols independentistes en els Ajuntaments així com la promoció econòmica municipal després de la pandèmia, la reducció de la despesa i de la burocràcia.

La presidenta del partit a nivell nacional, Inés Arrimadas, ha confirmat la seva assistència a l’acte, si bé això dependrà de la seva situació personal. A la convenció hi participaran càrrecs del partit liberal a Catalunya, alcaldes de Ciutadans de la resta d’Espanya i també hi haurà representants de l’àmbit liberal europeu.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button